Close sidebar
Close sidebar

Actrița Rachael Lillis a murit la doar 46 de ani. Era îndrăgită în toată lumea datorită seriei Pokemon

Rachael Lillis, actrița care a interpretat vocea personajelor din seria Pokémon Jessie și Misty, a murit la vârsta de doar 46 de ani, după o luptă dură cu cancerul de sân.

Sorin Negru,

Rachael Lillis

[Sursa foto: X / Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Rachael Lillis, vocea din spatele personajelor din seria Pokemon, fusese diagnosticată cu cancerul la sân în mai 2024 și a murit trei luni mai târziu, potrivit revistei Time.

"Rachael era un talent extraordinar, o lumină strălucitoare care strălucea prin vocea ei, fie că vorbea sau cânta. Ea va fi amintită pentru totdeauna pentru numeroasele roluri animate pe care le-a jucat, interpretările ei emblematice ca Misty și Jessie din Pokémon fiind cele mai iubite", a scris prietena actriței.

Sora lui Lillis, Laurie Orr, a creat un GoFundMe în luna mai pentru a strânge bani pentru facturile medicale ale lui Lillis.

Luni, Orr a spus într-o postare pe pagina de crowd-funding că starea lui Lillis a început să se deterioreze în ultima săptămână.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"A fost cu totul neașteptat și suntem complet îndurerați”, a spus Orr. „Cererem liniște, deocamdată, familia este îndurerată de această pierdere”, a precizat sora actriței.

Actrița Rachael Lillis a murit la doar 46 de ani.

[Sursa foto: X/ Twitter]

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI