Vedeta din filemele pentru adulți Thaina Fields a fost găsită moartă la vârsta de 24 de ani, după ce a susținut că a fost abuzată în industria sexuală, scrie Daily Star.

Citește și: Cine este pastorul carismatic care și-a torturat și violat discipolii timp de 20 de ani

Actrița sud-americană Thaina Fields ar fi fost găsită fără viață în casa ei din Trujillo, Peru.

Potrivit presei locale, cauza morții ei nu este încă cunoscută, dar se presupune că poliția criminalistică investighează cazul.

Ea a vorbit anterior despre abuzurile la care sunt expuse actrițele în industria filmelor pentru adulți.

Moartea suspectă a actriței Thaina Fields  

Pe numele ei adevărat Abigail, actrița Thaina Fields  a vorbit în urmă cu opt luni despre faptul că a suferit un abuz sexual „foarte puternic” când începea să lucreze în industria filmului.

Vorbind cu presa anul trecut, ea a spus: „Am suferit hărțuire și abuz sexual după ce am început să creez conținut pentru adulți. A fost o traumă. Unii au crezut că, angajându-mă, pot face ce vor cu mine. Am vrut să mă duc la poliție, dar apoi am venit acasă, am făcut baie și am plâns”, a povestit actrița, conform sursei citate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea a continuat: "Mi-au spus că trebuie să fiu puternică și am lăsat lucrurile așa. Mi s-a întâmplat de multe ori. Este foarte greu să fii femeie și să creezi conținut pentru adulți atunci când societatea este literalmente decăzută".

Una dintre companiile pentru care se presupune că a lucrat, Milky Peru, a lansat un comunicat în urma decesului ei în care se spune: „Nu ne vine să credem asta, refuzăm să fim fără tine, ne-am dori să te mai vedem o dată. Sperăm că cineva ne va trezi din acest vis urât, vei fi mereu în inimile noastre".

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1729/20375343/1/actrita-peru.webp

Potrivit El Tiempo, actrița a reușit să iasă în evidență participând la „Chupetín Trujillo al mando”, un program umoristic difuzat pe rețelele de socializare, dar și în producțiile companiei Milky Perú, cunoscută pentru generarea de conținut pentru adulți.

Vestea a fost confirmată și de Alejandra Sweet, creatoare de conținut și prietenă cu Thaina Fields.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pe contul ei de Instagram, Alejandra a scris: „Thaina, frumoasa mea, de unde ești sunt sigură că strălucești ca o stea. Sunt sigură de asta. Nu pot spune mai multe, speram doar că vei răspunde la ultimul meu mesaj. Un sărut către cer".

Thaina Fields

Thaina Fields, moarte suspectă

După transmiterea mesajului, au apărut mai multe întrebări printre urmăritorii Alejandrei Sweet și Thainei Fields. Unii dintre internauți nu au ezitat să-i întrebe care este motivul morții tinerei vedete.

Prietena Thainei a răspuns, „Băieți, vă spun doar să vă rugați pentru ea...Mai multe nu pot să spun”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si