Close sidebar
Close sidebar

Actrita Valeria Seciu a implinit 78 de ani! "Incearca sa fie invizibila pentru cei din jur" De 32 de ani traieste singura, dupa ce sotul i-a murit, iar fiul s-a calugarit

Valeria Seciu a implinit pe 1 august varsta de 78 de ani. A fost una dintre cele mai indragite actrite, dar azi traieste singura.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Valeria Seciu si-a petrecut viata pe scena, iar in ultimii 30 de ani aceasta a fost singurul ei refugiu de singuratate. In vara lui 2014, insa actrita, macinata de boli si batranete, anunta ca se retrage de pe scena Teatrului Mic si Teatrului Foarte Mic, unde jucase pana atunci. Apoi, brusc, a disparut din viata publica, iar momentele in care a fost vazuta pot fi numerate pe degetele de la o mana. In vara lui 2015 a primit o stea pe Aleea Timpului din centrul Capitalei si lumea a fost impresionata sa vada o Valeria Seciu extrem de batrana, devenita parca o umbra.

De atunci, actrita care are acum 78 de ani nici nu a mai iesit la evenimente, insa cei care merg la Biserica Stavropoleos o pot zari cateodata. “Micuta, fragila, ca o umbra, sta mereu intr-un colt.

Parca incearca sa fie invizibila pentru cei din jur. Boala si singuratatea au daramat-o pe doamna Seciu si multi nici nu o recunosc”, a povestit o credincioasa ce merge frecvent la respectivul lacas de cult.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

Valeria Seciu a fost casatorita cu Octavian Cotescu. Actorul a murit insa in urma cu 32 de ani, lasand-o singura. Intr-un interviu mai vechi, actrita povestea ca dupa moartea acestuia, desi avea doar 46 de ani, nu a vrut sa mai auda de nici un alt barbat in viata ei.

O alta lovitura pentru Valeria Seciu a fost plecarea singurului lor copil la Muntele Athos. Acesta a luat decizia sa se retraga la manastire si acum locuieste acolo sub numele de parintele Daniil.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI