Fostul premier Petre Roman și cântăreața Silvia Chifiriuc s-au afișat oficial ca și cuplu din 2007, după ce în același an fostul premier a divorțat de Mioara Roman.

Citește și: Ce datorii a lăsat în urmă Mioara Roman: „Sunt bune de plată!”

Actuala soție a lui Petre Roman a postat pe Facebook un mesaj pe rețelel sociale la doar câteva ore după ce Mioara Roman a trecut în neființă.

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman cu care fostul premier are un băiețel de 13 ani, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre iubire, potrivit Exquis.ro.

Ce mesaj a postat Silvia Chifiruc pe rețelele sociale

Cântăreața de muzică ușoară face referire la Dragobete, sărbătoarea iubirii la români, fără a face nicio referire la decesul Mioarei Roman, arată Stiripesurse.ro.

Mesajul postat de Silvia Chifiriuc a fost făcut la 8,33 pe Facebook, iar primele știri cu decesul Mioarei Roman apăruseră la primele ore ale dimineții, înainte de 8.00, în aceeași zi, vineri, 23 februarie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim Dragobetele. Și cu această ocazie am filmat la o frumoasă emisiune de la Etno Tv. Se difuzează în seara aceasta de la orele 20:00. Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor. Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul din calea omului”, a scris Silvia Chifiriuc pe Facebook.

Ce comentarii a primit cântăreața pe pagina ei de socializare

Comentariile negative nu au întârziat să apară pe pagina de Facebook a artistei, care a dezactivat între timp posibilitatea de a primi noi mesaje.

„Ce lipsa de respect pt ” omul iubit” de lângă tine…!!!….indiferent ce simți, te descalifici prin răutatea ta ..!!Oare nu a fost suficient ca a rămas singura Mioara Roman la o vârstă „respectabila” și ai călcat-o pe suflet, trebuia sa mai punctezi ” iubirea” și în aceste momente???? Urat…, f urat…!!!”

„Rusine DUDUIE! Ai auzit de cuvantul PIETATE? Nu ajunge cä ai adus multä suferintä acestei femei? Nici acum nu te opresti?

„Dumnezeu s-o ierte! Si pe cea care nu gandeste deasemenea! Amin”, au scris comentatorii potrivit sursei citate.

Actuala soție a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc

Actuala soție a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc

[Sursa foto: Facebook]

Petre Roman, fostul soț al Mioarei a avut prima reacție legată de acest subiect trist. Cei doi au divorțat în 2007, iar de atunci nu și-au mai vorbit niciodată.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Petre Roman a avut prima reactie după moartea fostei sotii, însă a fost retinut în a vorbi despre aceasta. „Sunt în avion, mă întors spre țară. Nu e acum momentul (nr. de discuții), vă rog frumos!”, a spus Petre Roman, pentru WOWbiz.

Petre Roman a revenit apoi cu alte declaratii, în care a mărturisit că Mioara Roman era o femeie puternică. „Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită".

Mioara Roman a fost jurnalist de radio, traducătoare şi profesoară de Limbă şi civilizaţie arabă. În anii '70, a lucrat la Radio România Internaţional, fiind timp de 17 ani şefa Secţiei de limbă arabă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si