Ligi de la Puterea Dragostei are 27 ani, locuieste in Cluj-Napoca, si e make-up artist.

Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul. Ceea ce nu accepta Ligia este sa fie inselata.

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Ce făcea Sergio Ștefano înainte de a veni la Puterea Dragostei

Ligia Dolha, înainte de a participa la Puterea Dragostei, se ocupa de înfrumusețarea femeilor.

Mai exact, Ligi este make-up artist și nu ezită să-și scoată în evidență calitățile cu ajutorul machiajului de fiecare dată când are ocazia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ligi de la Puterea Dragostei
Ligi de la Puterea Dragostei

Considerată una dintre cele mai sexy concurente din actualul sezon, Ligia nu a arătat întotdeauna așa. Înainte să participe la emisiune, aceasta a apelat la operații estetice. Și-a mărit sânii și buzele.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei povestește cum a ajuns să colaboreze cu Lino Golden. Cine a fost omul de legătură?

De asemenea, și-a modificat și sprâncenele.

Tânăra a recunoscut că a apelat la această emisiune pentru că i-a plăcut foarte mult ideea și pentru că și-ar dori să găsească un bărbat care să o facă fericită. Conștientă de atuurile sale fizice, Ligia își dorește un iubit pe măsură: să fie înalt, inteligent și frumos.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, șoc total! ”M-au trimis la plimbare”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si