Close sidebar
Close sidebar

Acum un an credea ca moare si ca nu o sa-si mai vada copiii. Cum arata Adriana, obeza care a slabit 120 de kilograme: "Sunt un om normal acum"

Acum un an nu se gândea decât că va muri şi îi vor rămâne copilaşii pe drumuri, acum spune cu toată inima că este un om împlinit. Adriana, tânăra care la numai 39 de ani ajunsese la 220 de kilograme pe care le ducea in spate, a slăbit miraculos. Câte kilograme cântăreşte acum şi ce mare vis i s-a împlinit, aflaţi acum!

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adriana este schimbata total...zambeste si isi strange tare baietelul in brate. In urma cu un an se intreba ce o sa se intample cu micutii ei daca ea moare. Nu mai indraznea sa viseze la viata.

Vremurile grele au trecut, insa au lasat urme in sufletele copiilor speriati ca isi pierd mama.

"Ma gandeam ca o sa moara si nu am la cine sa stau ..nu o sa mai am pe cine sa iau in brate si nu o sa mai am pe cine sa iubesc", spune Vasile.

"Toata grasimea imi venea aici pe fata si baiatul meu...imi vine sa plang...efectiv baiatul meu imi lua grasimea cu mana si facea...sufla si zicea mami vezi e mai bine?", spune Adriana.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Acum o prind cu amandoua mainile...inainte nu putea decat cu o mana asa putin", spune Vasile.

A ajuns la 93 de kilograme. Dar acum poarta o alta povara dupa ea. Surplusul de piele a devenit o corvoada...

"Eu deocamdata fara burtiera nu pot sa umblu...dimineata cand ma trezesc face si intr-o parte si in alta si uite asa balangane", spune aceasta.

Chiar si cu aceasta problema, Adriana zambeste si se gandeste la viitor.  Si-a aruncat toate hainele de la acea vreme.

"Umblu in colanti, umblu in maieruri...ia uitati-va...aveam 200 si ceva de kilograme...astea sunt bluzele mele", spune ea.

Acum langa ea, in singura rochie pe care a pastrat-o de cand avea 220 de kilograme mai poate intra inca un om.

Toti isi fac cruce cand o vad mergand pe strada...Nu sta locului o clipa. Este fericita din cale afara ca si-a implinit cel mai mare vis. Isi dorea din toata inima sa mearga la serviciu sa isi poata creste copiii din munca ei.

"Prima data cand am luat si eu banii, banii mei, ce am luat...crede-ma ca ma uitam la ei si nu imi venea sa cred  ca asta e salariu meu pe luna".

"Cand m-am dus sa ma angajeze si mi-a zis da, ramai la munca...mi-am facut cruce..Doamne iti multumesc din toata inima ca m-a acceptat la munca..ca mie imi era rusine sa plec de acasa ca stiam ca nu ma angajeaza nimeni si nu puteam sa ma misc de acasa. Sunt un om implinit si la munca si acasa, dimineata ma trezesc la 5, ii fac de mancare la copil, plec la munca, vin de acolo, spal, imi bag la pasari, la porc. Sunt un om normal in totalitate", spune ea.

Lupta Adrianei continua...Nu vrea sa renunte pana nu ajunge la 65 de kilograme asa cum i-a spus doctorul ca ar fi normal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI