La putin timp dupa ce a fost acuzata ca ar fi avut o aventura cu Brad Pitt, Marion Cotillard a dezvaluit ca urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil al ei. Actrita a marturisit ca este insarcinata cu sotul ei, Guillaume Canet, si a negat orice aventura cu Brad Pitt.

Vedeta a tinut sa le transmita Angelinei Jolie si lui Brad Pitt ca spera sa-si "gaseasca pacea in aceste momente tumultoase".



Marion Cotillard si Brad Pitt joaca impreuna in thrillerul Allied. Potrivit unor zvonuri, Angelina Jolie ar fi luat decizia sa divorteze de Brad Pitt dupa ce a angajat un detectiv privat sa il urmareasca pe platoul de filmare.

"Asta este prima si singura reactie vizavi de stirea care a aparut acum 24 de ore si in care am fost implicata. Nu sunt obisnuita sa comentez astfel de lucruri, pe care de cele mai multe ori nici nu le bag in seama, dar situatia afecteaza oamenii pe care ii iubesc si trebuie sa vorbesc. In primul rand, acum cativa ani, am intalnit barbatul vietii mele, tatal baiatului meu si al copilului pe care il asteptam. El este dragostea mea, cel mai bun prieten si omul de care am nevoie. In al doilea rand, celor care au spus ca sunt devastata, vreau sa le transmit ca sunt foarte bine...Presei si celor care urasc si fac false judecati, le doresc sa isi revina curand. Intr-un final, le doresc Angelinei si lui Brad, pe care ii respect profund, sa gaseasca pacea in aceste momente tumultoase", a scris Marion pe Instagram.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si