Close sidebar
Close sidebar

Acuzaţi grave la adresa lui Iulian Pîtea! Totul i se trage din cauza relaţiei cu Ana Gonzalez

Iulian Pîtea şi mexicanca Ana Gonzalez din Mexic formează primul cuplu de la Exatlon, însă povestea lor de iubire a stârnit reacţii neaşteptat.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mulţi fani consideră că Iulian nu este sincer şi că face totul din interes. Pe grupurile dedicate emisiunii Exatlon, fanii comentează despre planul lui Iulian de a se apropia de Ana pentru a câştiga simpatie.

Aceştia argumentează neîncrederea lui prin faptul că Iulian şi-a triplat numărul de urmăritori pe Instagram după ce s-a declarat îndrăgostit de mexicancă, aceasta fiind mult mai populară decât el pe reţelele de socializare. Astfel, de la 30.000 de urmăritori, românul se apropie rapid de 90.000, mulţi dintre aceştia venind chiar din Mexic. Când a intrat la Exatlon, Iulian avea aproape 9.000 de urmăritori.

Primul sărut dintre cei doi a fost după meciul cu Exatlon Mexic, în ediţia din 25 octombrie. Iulian Pîtea s-a îndrăgostit de Ana Maria Gonzalez, aşa că la final a făcut un gest ce i-a lăsat mască pe toţi cei prezenţi.

După ce a sărutat-o odată, s-a întors şi a sarutat-o din nou, oferindu-i acesteia bandana lui, drept amintire.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Rămâne de văzut după încheierea emisiunii dacă cei doi vor continua relaţia şi vor păstra legătura.

Mai mult, fanii au sesizat că între el şi Ana Otvoş există o apropiere. Iubitul acesteia, Alin, spune că nu este deranjat de apropierile lor, pentru că are încredere în partenera lui.

“Mă încântă apropierea dintre cei doi, aş vrea să fiu în locul lui Iulian! Iulian are nevoie de o figură maternă în viaţa lui! Şi eu îi spun mami din când în când! L-am cunoscut pe Iulian înainte de plecare şi i-am spus să nu se apropie

de femeia mea că îi rup capul!(…)Eu am încredere în Ana, nu o văd atrasă de el! Anei îi plac bărbaţii puternici, dar nu fizic!”, a spus Alin, iubitul Anei Otvoş.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI