Sudicii, Vesticii și Nordicii se confruntă în continuare într-o luptă extrem de solicitantă. Concurenții sunt determinați să-și impună strategiile și să se impună în fața celorlalți, atât în interiorul taberelor, cât și între camp-uri.

Noul episod aduce cu sine noi provocări dramatice, care vor pune la încercare abilitățile și rezistența a patru concurenți, ce vor fi trimiși la probe de Andrei, poreclit Vikingul, din tabăra Sudicilor, ales de Ruletă pentru a doua oară.

Câștigătorul va avea parte și de un premiu special, anunțat de Cosmin Cernat în ediția precedentă.

Jaguaru, concurent la „Insula de 1 milion”

Jaguaru, concurent la „Insula de 1 milion”

Concurenții, strategii complexe la „Insula de 1 milion”

În lumina evenimentelor, atenția se concentrează și pe strategiile complexe ale concurenților. Andrei stârnește controverse și tensiuni, provocând reacții puternice în rândul celorlalți participanți. Declarând că "Vikingii nu luptă cu femeile", Micuțu atrage atenția asupra jocurilor de putere și alianțelor formate în cadrul show-ului.

Citește și: Jocul Vlădaiei, actriţa care a cucerit prin zâmbetul ei, la “Insula de 1 milion”: "Aș fi puțin șireată…"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Într-adevăr, m-a supărat foarte tare (n.r. decizia lui Andrei); Vikingii nu luptă cu femeile. Acel șarpe care a stat ascuns în pământ își va scoate <nasul> la iveală ”, a izbucnit Micuțu.

Acuzații de conspirație și trădare își fac loc în discuții, odată cu apariția unor învinuiri legate de posibile cârtițe și planuri ascunse în cadrul taberelor.

micutu insula de 1 milion

Micuțu

Citește și: Cristi, corporatistul din jungla dominicană, de la “Insula de 1 milion”. “Nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă”

Strategia pe care o fac ei, o fac din cauza unei cârtițe aflată la noi în camp ”, acuză Jaguaru.

În contextul acestor evenimente tensionate, telespectatorii reality show-ului "Insula de 1 milion" sunt invitați să urmărească în continuare evoluția concurenților și să se pregătească pentru o seară de sâmbătă plină de surprize. Reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat la Kanal D poate fi urmărit sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

andrei de la insula de 1 milion

Andrei, concurent la „Insula de 1 milion”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si