Close sidebar
Close sidebar

Acuzatii dure la adresa unui jandarm din Iasi care ar fi terorizat un copil! Ce s-a intamplat

Un jandarm din Iasi e aratat cu degetul pe motiv ca ar fi terorizat un copil! Pe cat de bizar suna, pe-atat de taioasa este acuzatia pe care i-o aduc parintii micutei de 5 ani. In vreme ce, unii spun ca omul legii a procedat corect, altii sustin ca a fost lipsit de tact. Decideti dumneavoastra!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

La concertul organizat in centrul orasului, rasuna tipete, in loc de muzica. De-o parte sunt o femeie, un barbat si fetita lor de 5 ani, iar de cealalta un jandarm pus sa asigure ordinea si disciplina la eveniment!

In vreme ce adultii se cearta, copilul plange speriat! Cand de fapt scandalul ar trebui sa inceteze, acesta escaladeaza!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Mihai Cojocariu, purtator de cuvant Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi: „Conform legii, persoanele participante la eveiment trebuie sa respecte indicatiile fortelor de ordine pt ca evenimentele sa se desfasoare in deplina siguranta.

Totusi, tinand cont de materialul aparut in mass-media, se va desfasura o verificare”.

Scandalul s-a incheiat in cele din urma fara plangeri si fara sanctiuni!  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI