E scandal mare în Mexic după eliminarea Anei Gonzalez, iubita lui Iulian Pîtea. Surferiţa a pierdut categoric la duel în faţa Carmelitei Correa însă fanii şi chiar presa din Mexic susţin că Ana a ajuns la duel din cauza faptului că Faimoşii din echipa ei s-ar fi lăsat bătuţi tocmai pentru a o elimina pe aceasta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cotidianul AM scrie în ediţia electronică despre o posibilă conspiraţie a Faimoşilor mexicani. Ei susţin că Aristeo Cazares, cel mai bun jucător din echipă, frate al lui Ernesto (câştigător al primei ediţii), a pierdut aproape inexplicabil mai multe lupte (cel puţin două) în lupta pentru protecţie.

Cazares nu ar fi avut-o deloc la inimă pe Ana, pe care a acuzat-o că este distrasă de relaţia cu românul Iulian Pîtea în loc să se concentreze pe traseu. Acuzele ar fi dus la o şi mai mare inhibare a Anei din punct de vedere sportiv. Gonzalez a devenit astfel cel mai slab concurent de la Faimoşi, iar aceştia au preferat s-o trimită la duel, preconizând o victorie categorică a Carmelitei în faţa iubitei lui Pîtea, ceea ce s-a şi întâmplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si