Totul a pornit de la copila de doi ani, care-i spunea constant mamei ei ca primeste sirop de somn la gradinita.

Citeste si: Scrisori emoționante ale copiilor ai căror părinți au plecat la muncă în străinătate! "Aveam nevoie de tine. Te rugam să vii acasă! Acum, aștept încă un an să te văd din nou"

O mamica in varsta de 27 de ani din Bumbesti-Jiu a fost cea care a alertat politistii dupa ce fiica ei de 2 ani si 3 luni, avea des stari de somnolenta.

Femeia a mers apoi la spital si i-ar fi facut analizele medicale pentru a vedea daca acest lucru se confirma. Acum, le acuza pe angajatele cresei, platite sa aiba grija de copii, ca i-ar agresa si i-ar indopa cu un sirop care ii adoarme.

Conducerea gradinitei nu crede ca cele doua angajate incriminate ar fi f?cut aceste lucruri. Politistii au deschis un dosar penal si asteapta rezultatul analizelor transmise la Institutul "Mina Minovici" din capitala.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Bulgarii s-au pregatit intens pentru vacanța de Paște și 1 Mai. Uite ce oferte au pregătit pentru turiști

Intre timp, primarul orasului a demarat si el o ancheta la singura institutie de acest gen din localitate.

Parintii care isi duc copiii in prezent la cresa nu mai stiu ce sa creada, dupa ce au auzit acuzatiile mamicii

La singura cresa din localitatea Bumbesti Jiu sunt inscrisi 15 copii cu varste cuprinse intre un an si trei ani.

Citeste si: Ultima fotografie cu Andreea, fata care a murit la Paris. Aceasta și-a găsit sfârșitul atunci când iubitul ei îi făcea o poză.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si