Andreea și Andrei aveau o relație de șapte ani și plecaseră într-o vacanță romantică la Paris, acesta fiind cadoul Andreei pentru Andrei din primul ei salariu. Cei doi se cunoscuseră în liceu și Andrei plănuia să o ceară în căsătorie, însă destinul le-a stat în cale.

Citeste si: Gestul emoționant al tatălui Andreei, fata care a murit la Paris după ce a căzut în gol. Ce a decis acesta, după ce și-a pierdut fiica

La Paris, după lăsarea serii, au mers amândoi pe acoperișul clădirii din grădinile Trocadero, unde mii de turiști vin să facă fotografii cu Turnul Eiffel. Acolo, Iulia a căzut de la peste 12 metri înălțime.

„Noi am mers acolo sus, unde toată lumea mergea, stătea multă lume la coadă, erau vreo cinci mii de oameni. Erau nişte stâlpuleţi care nu erau asiguraţi, lumea se urcă pe ei şi făcea poze cu turnul. Eu i-am făcut câteva poze, ea s-a uitat la ele, a zis să îi mai fac câteva, s-a dus înapoi şi cred că s-a dat mai departe să nu mai fie cineva în poza şi am auzit hiiii… A căzut, era jos, când am ajuns la ea respira, am chemat ajutoare, ceva martor a chemat ajutoare”, a declarat Andrei Răzvan, iubitul fetei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fata a murit la spital, la câteva ore de la tragedie.

„Aveam în plan să o cer în căsătorie, urma să mai mergem în Dominicană, acolo plănuiam să o cer. Visa să fie mămica de tânără şi să aibă o nuntă de o mie persoane. Au deconectat-o de la aparate înainte ca părinţii care au ajuns imediat a doua zi dimineaţă să-şi dea acordul.

Ne-au cerut şase mii de euro spitalizare pentru 24 de ore, dar ea a stat foarte puţin în spital şi abia după ce familia a contactat un avocat au redus din sumă”, a mărturisit iubitul Iuliei.

Împietrit de durere, iubitul tinerei din Cluj a scris pe pagina sa de Facebook: „Paris, oraș blestemat! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta…”.

Andreea a fost înmormântată în Gilău, iar prietenii i-au adus mii de flori colorate, așa cum i-ar fi plăcut ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si