”Chiar dacă s-a decis data alegerilor prezidențiale, informația n-a ajuns încă la toată lumea. Mulți nici nu știu bine care sunt candidații, dar au propriile variante pentru cei care vor ajunge în turul doi și să nu vă gândiți că sondajele de opinie i-au ajutat pe oameni să și formeze opinii clare, preferințele fiecăruia sunt baza”, a spus Christian Sabbagh.

Debusolați deja de data alegerilor prezidențiale, nici numele candidaților nu e pe buzele oamenilor.

Întrebați ce posibili oameni politici ar putea vedea în turul doi al alegerilor, intervine și confuzia.

Localnică: Ce să votăm mai repede, parlamentarii, ce să votăm, președinții?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Localnică: Eu cred că cel mai sincer că o să aibă o putere de convingere, singurul care e cunoscut în lume și știe cam cu ce se mănâncă politica, e Mircea Geoană. Nu cred că ajunge Elena Lasconi, că multă lume are prejudecăți și n-ar alege o femeie, mai ales că nu e cunoscută, că a fost jurnalist, pe urmă a ajuns primăriță și după scandalul cu fata.

Până atunci însă e cale lungă. Vom merge să votăm pe 24 noiembrie și 8 decembrie pentru prezidențiale, iar pe 1 Decembrie pentru a ne alege parlamentarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si