Momente tensionate au avut loc în Casa Iubirii, în Gala de duminică. După ce Maria, Bogdan și Bianca au fost la un pas de eliminare, iar Maria a părăsit emisiunea, Bianca a avut parte de mai multe acuzații asupra ei.

Citeste si: Grațiela și Odeh s-au despărțit: „I-am oferit tot ce a avut nevoie”

Aceasta a fost acuzată de către Kinga cum că s-ar fi întâlnit cu un alt băiat din afara casei și că ar fi rămas și însărcinată.

Nicoleta: Nu mai știu dacă era aici sau la hotel dar era vorba să că trebuie să-i vină și dacă nu-i vine peste o săptămâna o să-și facă griji!

Bianca: Doamne, era o glumă!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Toți concurenții au fost de-a dreptul uluiți de spusele Nicoletei. În apărarea Biancăi a sărit Larisa.

Citeste si: Robert din Casa Iubirii, detalii despre Emanuel și Alexandra: "Nu poți ști, toată lumea are un trecut"

Grațiela și Odeh s-au despărțit: „I-am oferit tot ce a avut nevoie”

Grațiela, fostă concurentă în Casa Iubirii și cea care a format o relație cu Odeh, face primele mărturisiri după ce s-a despărțit de acesta.

Care a fost motivul rupturii celor doi?

Citeste si: O nouă concurentă și-a făcut apariția în Casa Iubirii. Cine este bruneta și care este bărbatul care i-a atras atenția

Grațiela, fostă concurentă în Casa iubirii, a povestit ce se întâmplă acum în viața ei, dar și adevărul despre relația cu Odeh. Invitată în emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici, tânăra a vorbit despre planurile pe care le are, menționând că ar vrea o carieră în televiziune.

Citeste si:  ”Să mă bagi și pe mine în seamă un pic”. Sorin din Casa Iubirii îi oferă libertate Kingăi

Grațiela a declarat că în acest moment povestea de dragoste pe care o are cu Odeh nu mai este la fel ca înainte, ba chiar „scârțâie”, potrivit acesteia.

Cei doi nu s-au mai văzut de două săptămâni, iar tânăra se gândește la o despărțire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si