Pe langa faptul ca o abuza el sexual, barbatul o obliga sa mai intretina raporturi intime si cu doi vecini de-ai sai. Tatal primea bani in schimbul acestor abuzuri. Pana la urma s-a aflat totul, iar anchetatorii au deschis un dosar in acest caz.

Barbatul a fugit in Bucuresti impreuna cu sotia si ceilalti 4 copii ai sai. A trait o perioada din banii facuti de cei mici din cersit, dar ulterior a fost localizat si arestat de catre politisti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In ancheta desfasurata s-a afla ca barbatul ar fi obligat-o sa se prostitueze si pe o prietena de numai 13 ani a fiicei sale. Unul dintre cei care o abuzau pe minora era un cetatean italian care in schimbul serviciilor sexuale il transporta cu masina in diverse locuri pe tatal abuzator.

Fiica traumatizata este refugiata in prezent la niste rude, iar fratii ei au ajuns in grija statului roman. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si