Printre lacrimi, Adelina Pestritu a spus ca a fost infectata cu coronavirus. Vedeta a spus ca se teme pentru familia ei si pentru cei dragi. Aceasta a inceput sa planga in video-urile postate pe o retea de socializare si i-a sfatuit pe oameni sa poarte masca si sa se protejeze.

Cum s-a infectat Adelina Pestriţu cu coronavirus

Se pare ca vedeta s-ar fi infectat dupa ce a intrat in contact direct cu o persoana care la randul ei era bolnava cu noul coronavirus.

Adelina nu a stiut nimic pana in momentul in care a ramas fara gust si fara miros, asa cum sustine chiar ea.

Citeste si: Coronavirus. Cum se transmite coronavirusul. Avertismentul important al medicilor

Adelina Pestritu are coronavirus
Adelina Pestritu are coronavirus

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Adelina Pestritu se pregateste sa se interneze in spital, sa se izoleze de familia ei si de cei dragi. Adelina le-a promis urmaritorilor ei faptul ca ii va tine la curent pe cat de mult se poate cu starea ei. Vedeta a mai spus ca momentan starea ei este una buna si ca nu are si alte simptome.

Mesajul postat de Adelina Pestriţu: "Testul a iesit POZITIV, iar acum mă aflu în  parcarea spitalului, aştept să fiu internată"

''Dragii mei, nu as fi vrut sa fac acest story, dar vreau sa stiti de la mine, asa cum le stiti pe cele bune vreau sa le stiti si pe cele rele. Vreau sa stiti prin ce trec in momentul de fata. Din pacate, zilele trecute am intrat in contact cu un bolnav de Covid, iar dupa ce au aparut primele simptome am ramas fara gust si fara miros.

Am venit, mi-am facut un test, testul a iesit POZITIV, iar acum ma aflu in parcarea spitalului, astept sa fiu internata.

Adelina Pestritu are coronavirus
Adelina Pestritu are coronavirus

Citeste si: Adelina Pestrițu, primele declarații din spital, după ce a fost infectată cu coronavirus! S-a internat imediat ce a aflat: „Sunt aici, chiar dacă poate...”

Desigur, toti din familia mea vor fi si ei testati, respectiv Zeny, bunicii, sotul a iesit negativ. Dar va tin la curent. Nu am stiut ca persoana respectiva este infectat cu Covid, eu mi-am facut testul dupa ce am ramas fara gust si fara miros. Mancam o ciocolata si efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu intelegeam de ce simt ca si cum as manca hartie. Deocamdata starea mea de sanatate este buna, in afara de faptul ca nu mai am gust si miros. O sa va tin la curent. Protejati-va, purtati masca si aveti mare grija de voi! Sanatate mult! Si vreau sa va mai spun un lucru, imi este teama pentru mine si pentru ai mei. Dar eu am mare incredere ca totul va fi bine. Purtam masca in cotinuare, da?'', este mesajul Adelinei Pestritu, postat pe Instagram.

Citeste si: VIDEO| Adelina Pestrițu își răsfață cățelușa la SPA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si