Frumoasa Adelina Pestrițu a fost invitată sâmbătă aceasta la rubrica „Jos filtrele”, din cadrul emisiunii „Play IT”. Vedeta a vorbit deschis despre realizările sale, despre activitatea din mediul online, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat în viața de influencer.

Vedeta mărturisește că nu a avut un plan foarte bine stabilit încă de la început pentru online, dar a văzut oportunitatea și faptul că este mult mai ușor să comunice astfel cu toți cei care o urmăresc și o apreciază.

Mesajul ajungea mai rapid la ei și astfel a devenit o activitatea zilnică.

Dacă mulți ar crede că viața de influencer este simplă și perfectă tot timpul, frumoasa brunetă mărturisește că nu a întâmpinat doar situații și momente plăcute, iar fiecare zi nu este roz. În emisiunea Biancăi Iordache, Adelina Pestrițu a mărturisit și ce greșeli a făcut în online, dar și cum a găsit echilibrul potrivit pentru ea și cum a reușit să nu se lase influențată de aparențe.

Adelina Pestrițu povestește cum a început activitatea în online

Este considerată unul dintre cei mai de succes influenceri din România și a reușit să strângă o comunitatea impresionantă pe rețelele sociale. Adelina Pestrițu a fost întrebată de către Bianca Iordache cum a început drumul său în online și ce a determinat-o să ia această inițiativă.

Citește și: Poveste de dragoste plină de peripeții pentru o gorjeancă și un american! Cu ce probleme birocratice s-au confruntat?

„Nu pot să spun că am avut un plan foarte bine structurat pe care să-l urmez, ci pur și simplu mi-am dat seama că este o oportunitate ca eu să ajung mai repede la publicul meu.(...) Să facem schimb de păreri, să văd ce își doresc și să pot să ajut mai mult pentru că atunci când activezi în mediul online nu o faci doar la nivel de distracție.
Vocea ta poate fi de foarte multe ori auzită de alții.

Atunci când ai de comunicat un mesaj, se răspândește mai ușor. Sigur că și greșelile se răspândesc mai ușor și situațiile mai puțin comode, dar este de mare ajutor când poți să comunici mai ușor cu cei care te urmăresc”, a mărturisit Adelina Pestrițu, în exclusivitate pentru „Play IT”, emisiunea difuzată la Kanal D2 și pe canalul de YouTube WOWnews.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adelina Pestrițu vorbește despre mitul „vieții roz” din online

Adesea s-a spus că influencerii duc o viață perfectă, că arată impecabil și totul se întâmplă fără efort. Nu de puține ori însă, vedetele din mediul online au demontat acest mit, iar Adelina Pestrițu nu face excepție. A fost votat unul dintre cei mai buni influenceri din România, însă a dezvăluit la „Play IT” că oamenii din online nu duc o viață perfectă așa cum ne lasă, adesea, social media să credem.

Citește și: Alina Sorescu, totul despre lecția învățată după divorț! Artista povestește în premieră cum a trecut peste despărțire: „Mi-a dat putere”

„Viața nu este roz. Viața unui influencer nu este roz. Cu siguranță viața mea nu este roz, este formată din urcușuri și coborâșuri și poate că am greșit și eu de nenumărate ori când trebuia să povestesc mai multe, dar am tăcut de frica unor critici și am devenit foarte controlată de foarte multe ori.

Viața nu este perfectă, categoric! Poate că am greșit când am afișat totul atât de analizat, de exemplu te uiți la o poză și zici: este absolut perfectă, nu am ce să comentez!

Viața nu este nici ca în pozele de pe Instagram, nici ca în reels-urile pe care le vedem pe Instagram. Spre exemplu, când facem o postare alegem 10 poze din 300, deci e clar că restul au fost niște încercări de a face totul să arate perfect. Sper că am reușit totuși să mențin echilibrul între realitate și pozele de studio sau pozele pentru o campanie”, a mărturisit Adelina Pestrițu, la „Play IT”.

Ce spune Adelina Pestrițu despre filtrele din mediul online

Aplicațiile de editare foto, ustensilele rapide pe care multă lume le folosește pentru a arăta perfect în poze au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Vedeta de televiziune mărturisește că filtrele pot avea un impact pozitiv, dar există și o latură negativă în tot acest proces, iar adesea oamenii pot uita cine sunt sau se pot deconecta de propria persoană în goana după perfecțiune.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Există șansa să te deconectezi de ceea ce ești tu. Să nu mai știi cine ești, cum arăți, să nu mai știe nici cei care te urmăresc cine ești cu arăți și ce vrei de fapt să spui. Tu, văzându-te altfel, automat și ei te văd altfel și practic de ce ai fi fericit dacă cineva te-ar aprecia pentru ceea ce nu ești?”, a mai explicat Adelina Pestrițu.

Folosirea rețelele de socializare în exces ar putea avea și o influență negativă în viața oamenilor, mai ales atunci când apar comparațiile cu propriile persoane și imaginile perfecte pe care le pot vedea adesea în mediul online.

„Poate să fie și un impact negativ. Eu am realizat asta și în ceea ce mă privește. A exista un impact negativ ce se întâmplă în mediul virtual pentru că nu de puține ori m-am trezit comparându-mă și comparând activitatea mea profesională cu a altora.

Atunci am spus stop pentru că nu după asta vreau să mă ghidez eu, nu trebuie să mă uit niciodată la ceea ce fac alții prin termen de comparație. Trebuie să mă uit dacă mă inspiră cu ceva, să-mi iau informațiile care mă ajută pe mine și să selectez informațiile desigur pentru că nu toate sunt informații care îmi folosesc mie”, a mai dezvăluit Adelina Pestrițu, în exclusivitate la „Play IT”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si