Adelina și Radu formează un cuplu, iar tinerii se iubesc nebunește. Acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni, iar de ceva timp, concurentul își bănuiește partenera că ar fi însărcinată.

Cristina Mihaela a deschis o discuție cu cei doi, după ce prezentatoarea ar fi auzit că Adelina se teme să facă testul pentru a nu ieși pozitiv.

Deși aceasta spune că nu este însărcinată, Radu este de altă părere, spunând că partenerei sale i-a fost rău timp de o săptămână.„Dar

am ajuns să fiu în cunoaștere cu Adelina și m-am pupat cu ea acum o săptămână în casă. Nu pot să spun mai multe, dar o să fie surprize și bune, dar și rele. Eu sunt mai iubăreț de felul meu și Adelina are buzele cărnoase și mie îmi plac. Că e acid, că nu e, am vrut să văd și eu cum e, dacă nu a mers cu Adriana. ”, povestea concurentul în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Totul despre despărțirea dintre Simina și Alex Zănoagă, cuplul format la Puterea Dragostei

Discuția dintre Cristina Mihaela și cei doi concurenți

„ Cristina Mihaela: Adelina, am vorbit cu Codruț din sezonul 3 și l-am întrebat câte ceva așa. Îmi spunea în 2021 că o să ne oferiți o mare surpriză în curând.

Ca să ne lămuriți și pe noi, ca să punem punct acestui subiect, ești însărcinată?

Adelina: Nu!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Radu: Momentan. Nu știe, nu a făcut testul.

Cristina Mihaela: Am înțeles că îți este frică să faci testul de sarcină.

Adelina: Nu.

Radu: Vezi că minți!
Adelina: Vorbești prost, Radu!

Cristina Mihaela: Eu știu o poveste conform căreia tu ai o mare bănuială că ești însărcinată, dar nu vrei să îl faci pentru că își este teamă ca va fi pozitiv.

Radu: Îi e rușine, nu frică. Eu i-am spus să se ducă să facă testul, că ea spune că îi e rău și mănâncă. Eu bănuiesc, i-a fost rău o săptămână.”, a fost discuția celor trei în emisiune.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”- apariție incendiară de ziua ei. Persoanele dragi i-au urat „la mulți ani”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si