Veste șoc în lumea showbiz-ului românesc. Duminică, la orele prânzului, imediat s-a răspândit o informație cutremurătoare, și anume, Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a sfârșit într-un cumplit accident auto în Spania, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei care îl cunoșteau, cu atât mai mult cu cât în ultima vreme, bărbatul își trăia viața din plin și era o prezență efervescentă oriunde mergea.

Ce a spus Cornel Galeș când a decis să plece din țară. ” Nu mai vreau să aud și să mai văd răutatea și urâțenia declanșată de fiii Ilenei”  

Puțini știu că Galeș a ales să părăsească România definitiv, în urmă cu patru luni. Supărat și dezamăgit de procesele în care a fost târât de băieții Ilenei Ciuculete, bărbatul a decis să lase totul în urmă și să se mute la Valencia. Plec din țară. Nu stau aici, plec cât mai departe. Da, o să plec cu agenția pentru care lucrez, deci în interes de serviciu. Nu mai vreau să aud și să mai văd răutatea și urâțenia declanșată de fiii Ilenei. Poate, într-o bună zi, mă voi întoarce  să continui procesul deschis de fiii soției mele. O să-mi dovedesc nevinovăția și o să demonstrez tuturor că sumele vehiculate de ei ca avere lasata în urmă de zânica mea nu există ”, a spus Cornel Galeș în umă cu ceva vreme.

Cornel Galeș se stabilise în Spania înainte de moarte! ”Nu mai voia să se întoarcă în România”

Pe de altă parte, surse din preajma regretatului Cornel Galeș susțin că, la Valencia, acesta avea deja o locuință închiriată de patru luni, și își făcuse câțiva prieteni români. ”El era o persoană sociabilă, îi plăcea să aibă prieteni! Din câte știu, chiar în ziua accidentului voia să se ducă la un restaurant românesc de acolo, unde mergea de fiecare dată când era liber, să stea câteva ore cu apropiații.

Se obișnuise cu viața din Spania, nu mai voia să se întoarcă în țară, pentru că,acolo, considera că este înconjurat numai de ură și de dușmani, iar el se săturase de scandaluri. În plus, cei de la agenția de turism erau foarte mulțumiți de el și cu ajutorul lor, Cornel părea că a depășit momentele grele”, au dezvăluit surse apropiate lui Galeș.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cornel Galeș se stabilise în Spania înainte de moarte și dacă apropiații credeau că îi este bine, ultima sa postare pe adresa de socializare, cea din seara de 28 noiembrie, pare să îi contrazică. Bărbatul a pus de două ori melodia ”Atât de singur” a băiaților de la ”Talisman” și i-a mulțumit într-un comentariu lui Alin Oprea, cel mai probabil pentru starea pe care i-o crea melodia.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si