Toată România a fost martoră la scandalurile dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta de televiziune a mărturisit că de cele mai multe ori soțul său, Silviu Prigoană, a fost cel care i-a cerut divorțul.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre căsnicia alături de Silviu Prigoană

Aceasta susține faptul că de multe ori a fost anunțată prin telefon că va veni poștașul cu citație de divorț și că era nevoită să părăsească casa.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț.

Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea „hai pleacă’. După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcăm”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Cei doi nu-și vorbesc nici în ziua de astăzi

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că cei doi nu-și vorbesc și se înțeleg doar prin intermediul avocaților.

Citește și: Silviu Prigoană, dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". A vrut să lase totul în urmă: „Eu am vrut să emigrez atunci”

Vedeta de televiziune a dezvăluit faptul că l-a prins la prins pe fostul soț cu amanta, dar nici atunci n-a avut un motiv serios de divorț, ba chiar i-a fost milă de femeia cu care l-a prins pe Silviu Prigoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si