Andrei Stoica a facut parte din echipa Faimosilor si a fost unul din cei mai apreciati concurenti de la Exatlon. Sportivul a parasit competitia din pricina unei accidentari la picior si a revenit in tara.

”Pur si simplu mi s-a blocat genunchiul cand m-am aplecat.

In momentul minigame-ului nu am simtit nimic, cand m-am asezat pe banca mi-a trosnit, efectiv. Am auzit cum s-a intamplat. Cred ca de la bonusgame m-am accidentat, acolo m-am forsat. M-am speriat pentru viitorul carierei mele, pentru ca stiu situatii de oameni care au fost nevoiti sa renunte dupa ce s-au dus la dus si n-au mai putut sa faca sport.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Doctorul mi-a spus ca am de ales: aici nu te poti recupera complet, mancare nu iti vom da, vitamine nu, acestea sunt conditiile concursului. Am zis ca nu imi pot permite sa imi risc cariera, nu imi permit o accidentare.

Stiam ca lipsa vitaminelor si a mancarii ne vor afecta in timp. In timp, cu ajutorul kinetoterapiei, ma voi vindeca. Vor mai fi alte sezoane de Exatlon si poate cine stie, voi reveni.”, a declarat el la WOWBiz.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si