Liviu Arteni, „vaduvul” milionarei Israela Vodovoz, a lucrat ca sofer la o firma de curierat din Germania incepand cu luna octombrie a anului trecut. Liviu a plecat din Romania printr-o firma de recrutare a fortei de munca din Arad. Liviu apare pe pagina de Facebook a companiei romanesti cu o fotografie realizata chiar dupa ce a „luat” interviul de angajare.

Arteni si-a depus CV-ul in toamna anului trecut si a fost selectat pentru jobul de sofer-curier pentru o firma care are un punct de lucru si in Romania.

Fostul sot al Israelei a primit respectivul job doar pentru ca era posesor al unui permis de conducere categoria B si pentru ca avea disponibilitate pentru a calatori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Patroana agentiei de recrutare spune ca la interviu, Liviu Arteni era departe de statutul de „milionar” promovat in presa, dupa moartea Israelei. „Nu mai credeti tot felul de povesti de la TV. Toate scenariile sunt facute sa se uite credulii la astfel de emisiuni. A fost plecat in octombrie 2017 si nu e nimeni milionar.

Cel putin nu el”, a scris patroana pe Facebook.

Moartea Israelei l-a surprins insa pe Liviu in Spania. In acel moment, el locuia cu chirie intr-un imobil cu o singura camera, pentru care platea cu putin peste 100 euro. Cu cateva luni inainte sa moara, Isreala anuntase ca vrea sa vanda tot si sa se mute si ea in Spania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si