Close sidebar
Close sidebar

Adevărul despre DATORIILE uriașe pe care Smiley le-ar avea la sat. Artistul a reacționat

Îndrăgitul cântăreț Smiley a reacționat după ce în presă au apărut zvonuri că ar avea datorii uriașe către stat.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prin intermediul avocatului său, artistul își prezintă punctul de vedere cu privire la informațiile false apărute în presă. Avocatul său susține că acesta nu are nicio datorie către stat.

Citeste si: Emisiune nouă la Kanal D! Ernest, prezentatorul unui nou format care începe din 14 ianuarie

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Situația la care se referă documentul intern al ANAF a avut loc în primăvara anului 2015, când în urma unei verificări făcută de ANAF, s-a constatat că Andrei Tiberiu Maria ar fi trebuit să colecteze TVA cu un an mai devreme decât a făcut-o.

Acest incident s-a datorat unor neclarități în legislația fiscală de la acea vreme și a opiniilor diferite pe acest subiect, dar în niciun caz din dorința de a se sustrage de la plata taxelor, situația fiind soluționată tot în anul 2015.

La această dată, 10.01.2019, Dl. Andrei Tiberiu Maria NU datorează statului român sume de bani, el având achitate toate obligațiile fiscale către bugetul de stat.

Menționăm că până în prezent ANAF nu i-a comunicat niciun document Dlui. Andrei Tiberiu Maria, din care să rezulte că ar datora sume de bani bugetului de stat.", se arată în comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI