Close sidebar
Close sidebar

Adevărul despre decizia care a bulversat lumea la înmormântare! De ce au vrut ca sicriul lui Răzvan Ciobanu să rămână închis

Părinții creatorului de modă Răzvan Ciobanu au decis ca sicriul să rămână închis pe perioada priveghiului și la înmormântare, una dintre puținele persoane care l-au mai văzut pe designer fiind prietena lui d eo viață, Laura Vicol.

Radu C. Munteanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mult, cei care au fost să își ia rămas bun de la Răzvan Ciobanu nu l-au putut vedea, pentru că sicriul designerului a rămas închis, la insistențele părinților.

Citeste si: Teo Trandafir, tristă că Răzvan Ciobanu e atacat și după moarte: "Am citit lucruri abominabile despre prietenul meu"

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Mamei designerului i s-a făcut rău!

Citeste si: Azi are loc înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu! Slujba de înmormântare s-a încheiat! Familia și apropiații, sfâșiați de durere

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

„Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat Laura Vicol emoționată și cu vocea plânsă, înainte d eînmormântare.

Restul însă, deși și-ar fi dorit, nu au mai apucat să îl vadă pe Răzvan Ciobanu. Iar una dintre apropiatele familiei ne-a dezvăluit, în exclusivitate, motivele din spatele deciziei părinților de a-l priveghea și înmormânta cu sicriul închis.

”Răzvan a fost un copil extrem de iubit. Mama lui l-a alintat tot timpul, era tare mândră de el. Îl iubea și îl striga doar ”Frumosul meu, lumina mea”.

Părinții lui Răzvan Ciobanu l-au văzut, totdeauna, cel mai frumos copil și, chiar și când crescuse, doar asta îi spuneau, că e frumos. Și chiar așa era, îmi amintesc de el, din cartier, stătea lângă noi. De aceea, mama lui Răzvan Ciobanu a decis să țină sicriul închis. Era copilul ei frumos, nu voia ca cineva să își aminteasăc de el altfel. Și, nici ea să nu îl vadă, să îl țină mine așa cum era el, frumos”, ne-a spus, în exclusivitate, una dintre fostele vecine ale lui Răzvan Ciobanu, prezentă la înmormântarea designerului.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Un alt motiv pentru care sicriul a rămas închis, a dezvăluit Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, a fost cel legat de curiozitatea morbidă a unora. ”L-au ținut închis că să nu își facă lumea poze cu el”, a explicat designerul, la WOWbiz.ro.

De altfel, în momentul în care prietenii lui Răzvan Ciobanu i-au așezat în sicriu câteva obiecte și, nromal, au deschis pentru puțin timp capacul, mama lui Răzvan Ciobanu a preferat să nu fie de față, femeia, fiind, cu adevărat, distrusă de durere, o durere pe care o pot înțelege doar părinții care își pierd, tragic, copiii.

 

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit

Designerul Răzvan Ciobanu conducea o mașină care, practic, nu îi aparținea. Cumplitul accident a avut loc în localitatea Săcele, după ce plecase de la un festival celebru la malul mării, în dimineața zilei de luni. După ce autoritățile au ajuns la fața locului, au constat faptul că autoturismul în valoare de 100.000 de euro conținea obiecte care nu îi aparțineau designerului: obiecte care aparțineau unei femei, dar și actul de identitate al unui bărbat.

La început s-a crezut că Răzvan Ciobanu ar fi fost însoțit de o altă persoană în mașină, însă, în realitate, nu este așa. Mașina fusese împrumutată de la Iulian Cercel, iar buletinul era chiar pe numele respectivului bărbat. El era fiul unui om de afaceri din Călărași care murise în urmă cu câțiva ani. Mașina, însă, era înmatriculată pe numele iubitei sale, Mădălina Ignatuc. Conform Libertatea, femeia a mărturisit că nu îl cunoștea pe designer: ”Să vedem cine o să mă despăgubească. Nici nu-l cunosc personal pe Răzvan Ciobanu”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI