Tiberiu Urdareanu are o avere evaluata la 100 milioane euro
Tiberiu Urdareanu are o avere evaluata la 100 milioane euro
Tiberiu Urdareanu a avut grija sa aiba parte de tot confortul si in viata de apoi. In varsta de 63 de ani, omul care a ridicat de la 0 una dintre cele mai mari firme de IT si securitate din Romania se va retrage la un moment dat intr-un loc de veci despre care se spune ca are 4 etaje sub pamant, lift, card de acces si aer conditionat.
Reporterii nostri au incercat sa afle daca legendele din jurul locului de veci al familiei Urdareanu sunt reale.
Accesul se face pe baza de card
Accesul se face pe baza de card

Cavoul propriu-zis este impresionant din afara. Cu o constructie realizata din marmura neagra si o poarta din fier forjat, monumentul face nota discordanta cu celelalte statui vechi din „muzeul” de la cimitirul Bellu. Aflam de pe cladire ca a fost ridicata in 2003, iar tinand cont de calitatea materialelor care s-au folosit, suma de 100.000 de euro care s-a vehiculat in presa nu pare deloc exagerata. Din pacate, nici un angajat al cimitirului n-a putut sa ne confirme cat a bagat afaceristul in acest proiect.

Aerul conditionat e de fapt o aerisire
Aerul conditionat e de fapt o aerisire

Undeva langa usa de intrare se vede cu ochiul liber un dispozitiv electric, care poate fi observat in majoritatea multinationalelor. Acesta este de fapt un chip care citeste cardurile de acces.

Acesta transmite informatia catre incuietoare si o declanseaza. In partea opusa, in stanga scarilor se poate vedea o „aerisire”. Oamenii de aici spun ca inauntru este un fel de ventilator care aduce aerul de afara si-l baga inauntru, deci nu e chiar aer conditionat. In spatele cladirii, se poate gasi si un tablou electric in toata regula, care, dupa cat de ruginit este, pare sa nu mai fi fost folosit de mult.
Monumentul a fost construit in urma cu 13 ani
Monumentul a fost construit in urma cu 13 ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Oamenii care au grija de cimitir sustin ca inauntru chiar se afla un lift. Ei spun ca, atunci cand a fost construit cavoul, s-a lucrat cateva saptamani doar la saparea gropii. „Da, am auzit si noi ca exista un lift. Nu l-am vazut cu ochii mei, pentru ca nu am intrat niciodata, insa sunt baieti care au lucrat la groapa si au vazut”, ne-a povestit un angajat al cimitirului.

Tabloul electric din spatele cavoului
Tabloul electric din spatele cavoului

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si