In loc sa il aruncati, amestecati-l in iaurt. Asta daca vreti ca iaurtul sa nu se strice si sa isi pastreze toate vitaminele si proprietatile. Ori, puteti pur si simplu sa agitati recipientul inainte sa il deschideti.

Lichidul se numeste zer, si este ceea ce ramane cand laptele a fost strecurat si grasimea a fost separata.
Acest zer contine foarte multe proteine, care se pierd, odata ce nu se mai regasesc in iaurt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Asadar, data viitoare cand mananci un iaurt, tine minte sa nu mai arunci zerul. Este cel mai sanatos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si