Close sidebar
Close sidebar

Adevarul despre operatiile estetice ale romancei Ioana Lee, scriitoarea care a fost casatorita cu un print japonez! Are 45 de ani si arata perfect. Blonda are 50 de kilograme.

Ioana Lee are varsta de 45 de ani si trup de manechin. Am aflat adevarul despre operatiile estetice pe care le are scriitoarea.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

La o inaltime de 1,70 m, Ioana Lee are 50 de kilograme si dimensiunile unui manechin- 89-59-89. Reporterii au aflat cum reuseste scriitoarea sa arate atat de bine la 45 de ani, dar si tot adevarul despre operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul anilor.

Ioana Lee, scriitoarea stabilita in America de ani buni, a venit in Romania pentru o scurta perioada de timp. Joia trecuta, blondina a fost prezenta la un eveniment ce a avut loc intr-un centru de infrumusetare din zona Dorobanti. Ea s-a interesat in mod special de tratamente de slabire si infrumusetare.

Cat stau in Romania vreau sa-mi fac niste tratamente faciale si corporale. Am auzit de mezoterapie, un tratament foarte bun care in America nu exista. Acolo nu am auzit de el. In plus, as mai vrea sa-mi fac un tratament pentru celulita.

Nu am foarte multa, dar vreau sa scap de ea. Imi place sa arat bine si sa ma simt bine in pielea mea. Operatii estetice momentan nu vreau sa-mi mai fac. Am doar interventie la sani si la nas. In afara de acestea, mi-am mai facut botox si mi-am injectat buzele. Multa lume crede ca mi-am injectat si pometii... Este fals. Ai mei sunt naturali ”, ne-a declarat Ioana Lee.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Protagonista noastra are o poveste impresionanta de viata. Ea a fost casatorita cu un aristocrat japonez care a pus multe piedici in calea visurilor ei de a deveni actrita sau model.

Ioana Lee a vorbit despre viata grea alaturi de asiatic in cartile ”Ai Suru” si ”Ai Suru 2”, volume ce au facut-o celebra in Romania.

De la inceputul anilor 2000, scriitoarea locuieste in Statele Unite ale Americii, in Washington D.C., si este maritata cu un potent om de afaceri american.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI