La câteva luni după ce s-a întors de la Exatlon, fanii au speculat că Larisa Vasile s-ar fi despărţit de soţul său. Zvonurile au fost alimentate de câteva postări pesimiste ale fostei concurente din sezonul 1 al Exatlon, dar şi din faptul că în ultimele poze ale Larisei Vasile, aceasta apărea singură sau alături de prietene, nu şi de soţul ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La un moment dat, Larisa Vasile a postat un mesaj în care părea că suferă din dragoste:"Nu-ţi bate joc de persoana care te iubeşte. Mai devreme sau mai târziu greşeala se plăteşte". Iar unul dintre fanii ei chiar a întrebat-o dacă s-a despărţit de soţul ei sau dacă are probleme în căsnicie. ”Nu, nu-s probleme”, a răspuns atunci scurt Larisa Vasile.

Larisa Vasile a pterecut Revelionul la Londra, în familie, alături de soş, de sora şi de mamă

Larisa Vasile de la Exatlon şi-a petrecut Revelionul la Londra, în familie

Fosta concurentă Exatlon şi-a petrecut Revelionul la Londra, acolo unde locuieşte sora ei. Ei bine, după mult timp, soţul Larisei Vasile apare, într-o poză de familie, semn că au petrecut Sărbătorile împreună şi că totul pare în regulă în căsnicia Faimoasei de la Exatlon sezonul 1.

Larisa Vasile, de Revelion, alături de soţul ei (medalion) şi de familie

În timp ce era în Republica Dominicană, în competiţia Exatlon, Larisa Vasile a vorbit mult despre soţul ei, Shady, şi despre povestea de iubire care îi leagă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si