Close sidebar
Close sidebar

Adevărul despre relaţia Larisei Vasile de la Exatlon cu soţul ei, după ce s-a spus că fosta concurentă ar suferi din dragoste

S-a spus despre Larisa Vasile că ar suferi acum din dragoste, că relaţia cu soţul ei nu ar mai fi la fel după întoarcerea ei de la Exatlon. Adevărul despre relaţia lor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

La câteva luni după ce s-a întors de la Exatlon, fanii au speculat că Larisa Vasile s-ar fi despărţit de soţul său. Zvonurile au fost alimentate de câteva postări pesimiste ale fostei concurente din sezonul 1 al Exatlon, dar şi din faptul că în ultimele poze ale Larisei Vasile, aceasta apărea singură sau alături de prietene, nu şi de soţul ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La un moment dat, Larisa Vasile a postat un mesaj în care părea că suferă din dragoste:"Nu-ţi bate joc de persoana care te iubeşte. Mai devreme sau mai târziu greşeala se plăteşte". Iar unul dintre fanii ei chiar a întrebat-o dacă s-a despărţit de soţul ei sau dacă are probleme în căsnicie. ”Nu, nu-s probleme”, a răspuns atunci scurt Larisa Vasile.

Larisa Vasile de la Exatlon şi-a petrecut Revelionul la Londra, în familie

Fosta concurentă Exatlon şi-a petrecut Revelionul la Londra, acolo unde locuieşte sora ei. Ei bine, după mult timp, soţul Larisei Vasile apare, într-o poză de familie, semn că au petrecut Sărbătorile împreună şi că totul pare în regulă în căsnicia Faimoasei de la Exatlon sezonul 1.

În timp ce era în Republica Dominicană, în competiţia Exatlon, Larisa Vasile a vorbit mult despre soţul ei, Shady, şi despre povestea de iubire care îi leagă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI