Close sidebar
Close sidebar

Adevarul despre urzica. Daca suferi de aceste boli, nu ai voie sa consumi aceasta planta

Desi sunt extrem de sanatoase si au vitaminele A, B2, C si K, urzicile sunt contraindicate pentru cei care sufera de hipertensiune arteriala, aterioscleroza, polipi, adenom testicular, tromboflebita.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este sezonul lor si gatite corect, urzicile sunt o sursa extraordinata de antioxidanti si vitamine. Totusi, cei care au hipertensiune arteriala, aterioscleroza, polipi, adenom testicular sau tromboflebita ar trebui sa le evite. Urzicile duc la marirea coagularii sangelui, iar le-ar putea aduce probleme de sanatate, scrie realitatea.net.

Totodata, din cauza ca au o actiune diuretica, consumul prelungit de urzici poate cauza un dezechilibru electrolitic.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cercetarile de laborator au dovedit ca urzica determina contractiile uterului si femeile gravide ar trebui sa se fereasca de consumul lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI