Ideea ne-a fost inoculata in scoala, cred cei mai multi, si e o reminiscenta din epoca de aur. Marturie stau amintirile de dinainte de 1989.

Citeste si: O să te minunezi când afli al cui este acest PALAT! Cine este deținătorul acestei case de vis?

Fotografiile alb negru, in rama si cu versuri elogioase, inca pastreaza aerul sarbatorii de altadata.

In vechiul regim, ziua de 8 Martie a fost inchinata Mamei dupa ce in 1921, Uniunea Sovietica a declarat-o sarbatoare oficiala.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Desi dupa caderea comunismului, sarbatoarea si-a pierdut conotatia politica si a devenit Ziua Internationala a Femeii, in mentalul colectiv, 8 Martie are in continuare aceeasi insemnatate.

Citeste si: Monstru cu chip de mamă! Și-a lovit bebelușul de 9 săptămâni până i-a rupt coastele. Ce s-a descoperit în timpul procesului este terifiant

Sarbatoarea al carei sens inca nu reusim sa il pricepem are in alte tari puterea sa schimbe legi.

In Italia, femeile cer de 8 martie siguranta la locul de munca iar in Pakistan, au loc celebrari menite sa marcheze lupta lor pentru drepturi.

Pentru cei care vad dincolo de realitatea istorica, ziua are o insemnatate magica. Vizionarii moderni o descriu ca pe una a seriozitatii si a succesului.

Ziua Mamei, in schimb, o sarbatorim din 2010 incoace in prima duminica a lunii mai. Anul acesta, va fi pe data de 5.

Citeste si: Numerologul Ionuț Agachi spune ce seminifcă data de 8 martie! Poate fi o zi excelentă pentru mulți!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si