Cristi Borcea are toate datele pentru a fi fericit! Omul de afaceri a fost eliberat condiţionat în urmă cu câteva luni, apoi, şi-a trăit viaţă din plin, a plecat într-o vacanţă romantică pe iaht, în Capri şi s-a căsătorit cu iubirea lui, Valentina Pelinel! Mai mult, în curând, va deveni şi tata de gemene, astfel spus, ce şi-ar mai putea dori celebrul barbat în acest moment?!

Cu toate acestea, omul de afaceri nu este deloc liniştit, şi totul din cauza păcătoaselor probleme de sănătate cu care se confruntă de foarte multă vreme şi pe care nici nu le poate rezolva cu una cu două! 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La 48 de ani, Borcea se luptă cu insomniile şi doar cu ajutorul pastilelor poate să se odihnească.

“Daca aş putea opri timpul, aş face-o în pauza returului cu Lazio, când aveam 1-0 şi eram în grupele Champions League. Atunci era dorinţă mare de tot de a accede în acea competiţie! Aveam 37 de ani şi insuccesul din repriza a două m-a marcat teribil! Credeam că pot să mut munţii din loc, dar nu a fost deloc aşa! Am pierdut calificarea! Din acel moment, am început să nu mai dorm nopţile decât dacă iau pastile”

, a spus omul de afaceri în presă în urmă cu doar câteva zile!

 

 

 

Cristi Borcea şi-a făcut o analiză complicată la cap! "E o procedura miraculoasa"

În mod surprinzător, la scurt timp de la declaraţia data jurnaliştilor, afaceristul a luat o decizie radicală! Disperat că nu mai poate dormi, Cristi Borcea şi-a făcut o analiză complicată la cap, care să îl ajute să scape de medicamentele care i-au dat dependenţa noaptea.

“Acum câteva zile, Cristi a fost la o clinică privată din Capitală, la un specialist, pentru a se trata de insomnii. A aflat că acolo există o procedura miraculoasă, care să îl ajute, aşa că a încercat ce i-a fost indicat de medic, şi anume un test la nivel cranian care să arate nivelul problemelor cu care se confruntă, iar în urmă rezultatului, să îi administreze un tratament. Totul a durat câteva ore bune! A fost un pic mai complicata analiza, insa barbatul se simte bine in acest moment”, au dezvăluit persoane din preajma vedetei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si