Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost împușcat mortal de polițiști în jurul orei 02:30, luni, 19 iulie, în centrul orașului Tarascon. El era cunoscut pentru violență și tulburări psihiatrice. În urmă cu doar câteva ore, oamenii legii au descoperit un cadavru chiar în apartamentul lui.

Citeste si: Crimă șocantă: un tânăr l-a ucis pe iubitul mamei sale

Adolescent decapitat de un bărbat

Oribila crimă a avut loc duminică, 18 iulie, într-un apartament din centrul orașului Tarascon. Autoritățile ajunse la fața locului au descoperit cadavrul unui tânăr de 13 ani.

Citeste si: VIDEO| Ospătarul asasin a ucis cu maceta

Oamenii legii au spart ușa apartamentului și au găsit un cadavru, fără cap, într-o pungă. Anchetatorii au declarat că au găsit capul și unul dintre brațe care au fost tăiate, iar capul a fost pus într-o găleată din baie.

Victima se presupune a fi un adolescent de 13 ani. El a fugit acum două zile dintr-un hostel din Marsilia, atunci când a și fost dat dispărut. Minorul era înregistrat în evidenţele poliţiei franceze. Identificarea victimei este dificilă, deoarece capul îi este parțial mâncat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Soția unui polițist, condamnată la 30 de ani de închisoare după ce și-a torturat și ucis servitoarea

adolescent de 13 decapitat cu ritualuri satanice
Sfârșitul tragic al unui adolescent de 13 ani.

La fața locului, polițiștii au găsit și anumite obiecte specifice ritualurilor satanice. Poliția franceză face toate cercetările necesare pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la uciderea adolescentului şi pentru a identifica ucigaşul.

„Există urme de sfâșiere a cărnii de pe corp.

Nu știm cum au fost smulse aceste bucăți de carne. Ar fi putut fi folosit un cuțit, un clește sau chiar dinții. Medicii legişti sunt încă acolo şi și ei vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat", au transmis oamenii legii.

Pe data de 10 iulie 2021, un presupus criminal a fost luat în custodia poliției și examinat de un psihiatru. Bărbatul era considerat periculos pentru el și pentru cei din jur, din cauza instabilității sale mentale, așa că a fost internat în spital

În prezent, primarul din Tarascon face anchetă pentru a afla dacă individului i s-a permis să plece sau dacă a fugit din Spitalul de Psihiatrie.

Citeste si: Noi detalii în cazul Ionelei, tânăra ucisă și apoi plimbată cu mașina de către criminal! L-a reclamat la poliție cu trei zile înainte de tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si