Aiden Cicchetti, în vârstă de 17 ani, a negat inițial că ar fi avut orice fel de contact cu tânăra. Apoi, a izbucnit în lacrimi în momentul în care în instanță au fost prezentate trei videoclipuri care au surprins momentul traumatizant. Potrivit autorităților, fata era beată și nu și-a amintit ce s-a întâmplat, dar a spus poliției că s-a trezit în bucătăria adolescentului cu o pătură înfășurată în jurul ei, înainte de a se întoarce acasă, potrivit  Mirror.

Videoclipurile au fost trimise la poliție

Ea a declarat poliției că ultimul lucru pe care și-l amintește este că a mers spre mașina ei după ce a plecat de la o casă din Henderson, un oraș situat la aproximativ 16 mile sud-est de Las Vegas.

Trei înregistrări video au fost examinate de poliție, fiecare dintre ele având între trei și 11 secunde. Videoclipurile au fost trimise la poliție de către victimă, iar forțele de ordine au descris-o pe școlăriță într-un raport de arestare a lui Cicchetti ca fiind "abia conștientă" în imagini. Poliția a declarat că cei care au înregistrat imaginile au fost auziți râzând- iar ea putea fi auzită spunând "stop".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trei înregistrări video au fost examinate de poliție, fiecare dintre ele având între trei și 11 secunde.

Trei înregistrări video au fost examinate de poliție, fiecare dintre ele având între trei și 11 secunde.

[Sursa foto: Mirror]


Fata a putut fi auzită plângând și spunând "nu, nu, nu" în filmare, se arată în raport. Cichetti i-ar fi trimis un mesaj fetei și ar fi făcut referire la o relație sexuală, însă aceasta a crezut că glumește. Mai târziu, în aceeași zi, ea a primit cele trei videoclipuri și un alt mesaj de la cineva care spunea așa: "LMAO, uite ce am găsit în telefonul meu".


Fata a arătat videoclipurile prietenei sale de la școală, care a sfătuit-o să raporteze acest lucru unui consilier pentru bunăstare de la școala sa, în urma căruia decanul elevilor a confiscat un telefon pe care fuseseră trimise videoclipurile. În raportul de arestare se spune că fata a ieșit la petreceri cu prietenii ei, unde s-a întâlnit cu cineva pe nume Aiden într-un "autobuz de petrecere", după cum a relatat Las Vegas Review Journal.

Ea a băut shot-uri de o băutură necunoscută, se precizează în raport. Ross Goodman, avocatul lui Cicchetti, a declarat că băiatul s-a angajat în relații sexuale consimțite și că poliția nu a audiat mărturii care să contrazică relatările forțelor de ordine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si