Close sidebar
Close sidebar

Adolescent, lovit de tren la Vatra Dornei. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Un adolescent a fost dus cu elicopterul SMURD la Iaşi, cu piciorul amputat, după ce a fost lovit de tren la Vatra Dornei. Tânărul de 16 ani se află în stare gravă.

Georgiana Balaban,

Minorul de 16 ani a ajuns de urgență la spital.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un adolescent de 16 ani a fost adus marți cu elicopterul SMURD la spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi, după ce a fost lovit de tren în apropierea gării din Vatra Dornei şi i-a fost amputat un picior.

Citește și: Accident grav în Neamț: două persoane au decedat în urma unui impact devastator

Potrivit unor martori, tânărul nu ar fi fost atent, el având căşti pe urechi, şi a fost surprins de tren în apropierea gării din localitatea suceveană Vatra Dornei. În urma accidentului, piciorul i-a fost amputat.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

Copilul a fost dus cu ambulanţa la spitalul din Vatra Dornei, unde a fost stabilizat. Totodată, medicii au precizat că i-a fost recuperată şi partea de picior amputată de tren, care a fost plasată într-un recipient cu gheaţă, în vederea unei eventuale replantări.

Citește și: O fetiță de 3 ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie fără adăpost. La momentul întâmplării incidentului, copila se afla lângă mama ei

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Accident rutier grav la Iași. Un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune

Ulterior, adolescentul a fost transportat cu elicopterul SMURD la spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi.

„Elicopterul SMURD a adus de la Vatra Dornei un copil de 16 ani, care a suferit un accident feroviar, cu amputație gambă.

El se află în secţia de Chirurgie de la spitalul Sfânta Maria”, a declarat medicul coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Citește și: Cine este bărbatul care a murit călcat de tramvai în Capitală. Vatmanul nu a putut evita impactul

Citește și: „Drumul Morții” a mai răpit două suflete. Un soț și soția sa și-au găsit sfârșitul după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit violent de un autocar

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI