Tânărul are 15 ani și a trecut prin momente de coșmar. Casa în care stătea a fost distrusă de forțele ruse. Copilul a scăpat cu viață, ca prin minune, însă mama lui a pierit.

Citeste si: Un general din Ucraina se oferă ca prizonier de război Rusiei. Ce solicită la schimb

Acum ucraineanul își povestește drama vieții lui și prin ce a trecut din cauza lui Vladimir Putin.

Scene cumplite pentru un adolescent

Ucraineanul este sfâșiat de durere. Andriy a rămas orfan de mamă, după ce femeia a fost ucisă cu sânge rece de soldații ruși. Chiar dacă este încă un copil, el a fost nevoit să fugă din casa unde a locuit toată viața. Locuința lui a fost complet distrusă de bombardamente, iar tânărul trebuie să se descurce de unul singur în aceste situații dramatice.

Citeste si: Armata lui Vladimir Putin se pregătește să încheie „operațiunea specială” din Ucraina. Când se termină războiul?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am văzut o explozie galbenă. Zgomot asurzitor. Îmi amintesc doar cum m-am trezit în mijlocul drumului, lângă o maşină stricată şi flăcări", a povestit Andriy.

Citeste si: Klaus Iohannis: Nu există niciun indiciu că Rusia ar avea altă ţintă decât Ucraina

Băiatul a locuit în orașul ucrainean Cernihiv. În disperarea de a scăpa cu viață, adolescentul a reușit să fugă din casa distrusă de o explozie, chiar în momentul în care mama lui a decedat.

Din fericire, tânărul a fost salvat de vecini, după ce și-a dat seama că nu se poate deplasa, iar oamenii l-au dus într-un loc mai sigur.

„Vreau să ştiţi cu toţii că mama era o femeie extrem de frumoasă", a adăugat adolescentul.

Chiar dacă a scăpat și este sănătos, gândul lui este la mama sa. Femeia a murit în casa lor, în momentul în care a fost explodată de forțele lui Vladimir Putin.

Citeste si: Ce va face astăzi Biden, la 80 de km de granița Ucrainei! Se întâmplă la scurt timp după noile sancțiuni aduse Rusiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si