Close sidebar
Close sidebar

Adolescenta de 14 ani din Buzău, dispărută de 2 zile, s-a întors acasa. Unde le-a spus părinţilor că a fost

Adolescenta din Buzău, în vârstă de 14 ani, care era de negăsit de două zile şi a fost căutată cu disperare de poliţişti şi rude, a apărut acasă. Copila le-a explicat părinţilor ce s-a întâmplat.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriela Tatiana Dedu s-a întors sâmbătă după amiază acasă, acolo unde cu toţii s-au bucurat să o vadă. Fata le-ar fi spus părinţilor că a fost la un prieten în Bucureşti, însă există voci care susţin că au văzut-o, ieri şi alaltăieri, în diferite zone din municipiul Buzău, scrie reporterbuzoian.ro.

Gabriela Tatiana Dedu le-a explicat tuturor că a plecat de acasă în urma scandalului în care fusese implicată la şcoală, acolo unde a fost acuzată de furtul unui telefon mobil.

Gabriela Tatiana Dedu locuieşte în Dâmbroca şi este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială nr. 7 din municipiul Buzău.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Sursa: Spynews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI