Close sidebar
Close sidebar

Adolescentă din Bârlad, tâlhărită și mușcată de un bărbat în plină stradă

O adolescentă din Bârlad a fost victima unui hoț care a vrut să-i fure telefonul. Tânăra s-a luptat cu bărbatul, însă pentru a-i smulge telefonul din mână, acesta a mușcat-o. Agresorul a fost reținut.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O minoră de 17 ani a fost tâlhărită pe o stradă din Bârlad de un bărbat de 35 de ani. Suspectul a încercat să-i fure telefonul din mână, iar când a observat că nu poate, a mușcat-o pe fată de mână, scrie vremeanoua.ro.

În cele din urmă, hoțul a reușit să-i fure telefonul și să fugă. „ În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi probat activitatea infracţională a celui bănuit de comiterea faptei, în persoana bãrbatului de 35 de ani, din Bârlad.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat mâine (astăzi – n.r.) la Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI