Close sidebar
Close sidebar

O adolescentă și fratele ei mai mic i-au ucis pe militanții talibani care le-au omorât părinții

Act teribil de curajos din partea a doi minori, în teritoriile măcinate de război din Afganistan. O adolescentă și fratele ei mai mic au ucis doi militanți talibani care le-au ucis părinții în provincia Ghor, Afganistan, informează CNN.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adolescenta Qhamar Gul, în vârstă de 15 ani, și fratele ei mai mic Habibullah au ripostat cu o pușcă de asalt AK-47, când casa lor a fost atacată de talibani, a declarat miercuri, pentru CNN, purtătorul de cuvânt al provinciei Ghor, Arif Aber.  

Citeste si: Ea este frizerița care câștigă 50.000 de euro pe săptămână, fără să facă nimic

Tatăl copiilor, un susținător al Guvernului de la Kabul, și mama acestora au fost uciși de insurgenți în jurul orei 1, ora locală, pe 16 iulie, în districtul Tyora, a mai spus oficialul afgan. Qhamar și Habibullah Gul sunt acum „într-un loc sigur”, a spus Aber, fără a specifica locația.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Atac armat la o înmormântare. Cel puțin 15 victime

Scopul talibanilor este de a impune aplicarea strictă a legii islamice în Afganistan și de a elimina influența străină din țară. Pe 29 februarie, Statele Unite și talibanii au semnat un acord istoric care a dat startul unei retrageri complete a trupelor americane din țara asiatică. 

Citeste si: Masca devine obligatorie pe stradă în capitala celei mai lovite țări de COVID-19

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI