Close sidebar
Close sidebar

"Ador sa imi remodelez sotia". Un medic estetician si-a creat "sotia perfecta" dupa ce a supus-o mai multor interventii chirurgicale

Philip Craft este un medic estetician din Miami care obisnuieste sa isi foloseasca sotia pe post de model. El a supus-o pe aceasta unui numar mare de interventii chirurgicale, pentru a fi "perfecta".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Philip Craft detine o clinica estetica in Miami si a inceput sa isi "tuneze" sotia dupa nasterea celui de-al doilea fiu al cuplului.
Sotia sa in varsta de 43 de ani, Anna este foarte incantata de modul in care arata acum si spune ca are corpul perfect gratie interventiilor chirurgicale realizate de sotul ei, un chirurg plastic talentat.
Pe parcursul celor 21 de ani de casnicie, Philip i-a operat Annei sanii, fundul, i-a facut abdominoplastie, liposuctii, injectii cu Botox, marirea buzelor si remodelarea obrajilor. Ea este foarte multumita de rezultatele procedurilor estetice si este dispusa sa mai faca si altele. Iti vei da seama daca sunt un medic bun, uitandu-te la sotia mea" a declarat esteticianul, scrie Daily Mail.

Philip Craft detine o clinica estetica in Miami si a inceput sa isi "tuneze" sotia dupa nasterea celui de-al doilea fiu al cuplului. Sotia sa in varsta de 43 de ani, Anna este foarte incantata de modul in care arata acum si spune ca are corpul perfect gratie interventiilor chirurgicale realizate de sotul ei, un chirurg plastic talentat.

Pe parcursul celor 21 de ani de casnicie, Philip i-a operat Annei sanii, fundul, i-a facut abdominoplastie, liposuctii, injectii cu Botox, marirea buzelor si remodelarea obrajilor.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Ea este foarte multumita de rezultatele procedurilor estetice si este dispusa sa mai faca si altele. "Iti vei da seama daca sunt un medic bun, uitandu-te la sotia mea" a declarat esteticianul, scrie Daily Mail.

Sursa foto: News Dog Media

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI