Close sidebar
Close sidebar

Neașteptat ce face Adrian Alexandrov cât Elena Udrea este după gratii. Gestul bărbatului a uimit pe toată lumea

Gestul lui Adrian Alexandrov a uimit pe toată lumea. Află ce face Adrian cât timp partenera sa se află în pușcărie.

Georgiana Balaban,

Adrian Alexandrov și Elena Udrea.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Luna trecută, Udrea a fost predată de autoritățile bulgare în vama Giurgiu-Ruse. De acolo, blondina a fost dusă la penitenciarul Târgșor. Femeia își ispășește pedeapsa de șase ani de închisoare, în dosarul Gala Bute.

Citește si: Elena Udrea vrea în libertate

Partenerul femeii, Adrian Alexandrov, a fost surprins de curând în public. Omul de afaceri are grijă de fetița lor, în timp ce fostul ministru al Turismului se află după gratii.

Imagini cu Adrian Alexandrov, în timp ce Udrea e în pușcărie

Familia blondinei suferă mult după sentința primită. Fostul ministru al Turismului se află în închisoarea în România și se topește de dorul fetiței sale, dar și al partenerul său.

Afaceristul a fost fotografiat de fotoreporterii celor de la SpyNews.ro, de curând, la o terasă din Capitală. Cum își petrece bărbatul timpul în momentele în care Elena Udrea suferă cumplit?

Citește si: Cum reușește Elena Udrea să posteze mesaje din spatele gratiilor

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Adrian a fost fotografiat la o terasă din București. El a ieșit în oraș, alături de fetița sa și de câțiva prieteni de familie.

De față cu toți oamenii, partenerul Elenei Udrea s-a purtat foarte atent cu micuța Eva. Bărbatul era extrem de grijuliu și pare că face tot posibilul ca cea mică să nu-i simtă lipsa mamei sale.

Udrea alături de partenerul său.

[Sursa foto: Arhivă]

Citește si: Clipe dramatice pentru Elena Udrea. Nu-și poate vedea fiica cât timp este după gratii

Avocata Elenei Udrea a dezvăluit, de curând, că Eva nu știe că mama sa se află la închisoare. Potrivit Silviei Uscov, micuței i s-ar fi spus că Elena Udrea este la muncă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se află în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a spus avocata Silvia Uscov.

„Iese la plimbare o ora şi jumătate pe zi. Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau câteva ore pe săptămână când te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să împartă cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocații”, a mai adăugat aceasta.

Citește si: Idila secretă a Elenei Udrea! Blondina s-ar fi iubit cu un fotbalist celebru. S-a aflat abia acum: „S-a îndrăgostit de băiatul ăsta de la Steaua”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI