În ciuda zvonurilor că Adrian și Larisă formează un cuplu de fațadă, cei doi locuiesc împreună și au o viață cât se poate de normală.

Din păcate, fericirea lor a fost umbrită de un incident nefericit. Larisa a rămas însărcinată cu Adrian de la Puterea Dragostei, însă cei doi au fost nevoiți să renunțe la sarcină, din motive de sănătate.

"Totul a inceput cand eram in Grecia si Larisa se simtea foarte rau, avea greturi si ne-am dus dus la farmacie sa luam un test de sarcina.

A fost primul ei test de sarcina facut. Si au aparut doua liniute si... ha, ha, esti gravida! Cine o sa fie mamica?(...)

Ea a zis ca nu crede in testele de sarcina din Grecia si cand ne-am intors in Romania am luat un test si ce sa vezi, doua liniute. Si am mers la un spital privat din Bucuresti si am fost la ecograf, unde i-a zis ca e insarcinata in 3 saptamani si ca nu prea se vede nimic...

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Răzbunarea unei femei care a fost tratată prost într-un magazin de lux. Pe rețelele sociale, oamenii sunt extaz: „Este încântător”- antena3.ro

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei o atacă pe Mariana! Fanii spun că bruneta este geloasă

Citeste si: El este noul iubit al Mihaelei de pe MPFM! Pentru el l-a părăsit pe Mihai, actualul concurent de la Puterea Dragostei?!

Citeste si: Cum a reacționat Miki, fosta soție a lui Mihai de la MPFM, după ce acesta a intrat în casa Puterea Dragostei: "Un bărbat..."

Si ne-a zis sa venim peste 2 saptamani ca se vede mai bine. Ne-am dus peste doau saptamani si era aglomerat si ne-am programat la o alta clinica privata, de data aceasta la o doctorita. Si ajungem acolo si dupa consult i-a zis ca este insarcinata in 8 saptamani si ca este destul de grava situatia.

Adrian de la Puterea Dragostei a lăsat-o însărcinată pe Larisa! Blonda a fost nevoită să făcă avort: "Am mers la ecograf, unde i-a zis că..."
"Am mers la ecograf, unde i-a zis că..."

Si pe langa placenta s-au format niste chestii si daca ea ar fi tinut sarcina, prin luna a 6-a, a 7-a, ar fi trebuit sa ia foarte multe medicamente si ar fi existat un risc foarte mare de a muri si ea si copilul. A zis doctora ca poate sa incerce sa tina sarcina, dar 80% o sa o piarda si am stat sa ne gandim foarte mult ce sa facem.(...)

Se simtea extrem de rau, avea greturi, facea febra, nu putea sa doarma. Cam asa au decurs doua luni. Au fost doua luni grele. A mai zis doctora o chestie, ca daca ar fi pastrat sarcina ar fi existat posibilitatea sa nu mai poate sa faca copii toata viata. Am zis ca decat sa nu mai poti sa faci copii toata viata, mai bine facem intrerupere de sarcina, ceea ce ne-am dus si am facut. Acum se simte mai bine...", a declarat Adrian de la Puterea Dragostei pe canalul său de YouTube.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si