Larisa este una dintre concurentele pe care ar fi pus ochii Adrian, asta după ce relația cu Bianca nu a mers. Chiar dacă el s-a apropiat de Kinga, fostul concurent spune că nu s-a simțit atras de ea deoarece nu este genul lui de femeie, dar i-a plăcut că a găsit în ea o prietenă.

Citeste si: Discuții aprinse au loc în Casa Iubirii. Larisa e foc și pară

"De Larisa mi-a plăcut foarte mult, am simțit-o cu un suflet bun și genul de om care în care poți avea încredere, te poți baza. Cumva, eu am zis la un moment dat că îmi place de ea, dar a intrat Bianca și ea s-a îndreptat spre Ionut și s-a dus totul așa. De aia nu s-a concretizat nimic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra sare la gâtul lui Radu după idila cu Xenia. Noi tensiuni în Casa Iubirii: "Vezi să nu rămâi strâmb"

Și ea și Kinga m-au îmbrățișat într-un mod prietenește.

Ea a știut și nu s-a întâmplat nimic din cauza conjuncturii. Nu stiu daca m-aș întâlni daca ar ieși din Casa. Acum o văd din punct de vedere prietenește. Eu am fost prieten cu Ionut. Eu cred că este că mine, îi place să ofere afecțiune.", spune fostul concurent.

Adrian a mai dezvăluit că o plăcea foarte mult și pe Alexandra, dar doar în Casa Iubirii, din cauza vârstei, acesta nevrând să investească timp în relație.

Citeste si: Adrian, declarații surprinzătoare după ce a părăsit ”Casa Iubirii”. Cu cine și-ar fi dorit cu adevărat o relație

"De Xenia mi-a plăcut mult, m-a atras fizic. Îmi plac persoanele de genul ei. Cât o privește pe Maria, Adrian și-a motivat și votul către ea deoarece că și restul băieților nu și-a dorit să o mai vadă plângând și suferind în emisiune." , mai spune acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si