Adrian Enache: „La Kanal D întotdeauna m-am simțit ca acasă, pentru că eu am început în 2006, când s-a înființat postul, cu prima emisiune „Stare de show” și n-am să uit niciodată prietenia cu oamenii de aici. Sunt un bunic fericit, un bunic rock and roll, așa cum îmi spune toată presa, pentru că eu sunt veșnic plin de energie. Joc în filme, joc în spectacole, joc fotbal, deci sunt un tip activ.

Am o stare specială pentru că Maria Ilinca este o minune de la Dumnezeu și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această minune pe care ne-a dăruit-o. S-a născut pe 27 septembrie.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum s-a schimbat viața?”

Adrian Enache: „Încă nu realizăm, pentru că ea are programul ei. Nu o putem vizita foarte des, dar să treacă această perioadă de adaptabilitate și după aceea să vedem. Când mă mai duc să o văd ea scâncește, este cu colici, dar o pun pe piept și încep să-i cânt.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum e relația dintre tine și Diana?”

Adrian Enache: „Întotdeauna a fost o relație puternică, mai ales că e între tată și fiică. Sunt foarte fericit că am 2 copii minunați, care îmbrățișează aceeași pasiune cu mine, fie ea film, fie muzică. Sunt extrem de fericit. Diana îmi calcă pe urme, David joacă în filme.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si