Briliantul a transmis cu ocazia celor 50 de ani de la căsătorie părinților săi. Fostul fotbalist a postat pe 3 noiembrie o fotografie la care a adăugat câteva cuvinte din inimă.

Rodica și Spiridon Mutu, părinții fostului fotbalist, i-au fost alături acestuia în toate momentele vieții. Astfel că, Briliantul și-a exprimat mereu recunoștința și respectul față de cei care i-au dat viață și l-au ajutat tot timpul.

Acum, Adrian Mutu trece prin momente dificile înainte de sărbători. Mama sa, Rodica Mutu s-a stins din viață după o luptă dureroasă  cu boala.

Rodica Mutu s-ar fi luptat cu o boală cumplită și se pare că tratamentul nu a mai funcționat pentru mama fostului fotbalist. Sora fostului jucător de fotbal, Laura a făcut anunțul care a venit parcă ca un trăsnet.

Citește și: Exclusiv! Adrian Mutu, interviu emoționant înainte cu câteva zile de moartea mamei sale:”Abia aștept să petrecem în familie Crăciunul cu preparatele mamei”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru părinții săi. Ce le-a transmis Briliantul la nunta de aur

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru părinții săi. Ce le-a transmis Briliantul la nunta de aur

[Sursa foto: Facebook]

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru părinții săi. Ce le-a transmis Briliantul la nunta de aur

„Ce aniversare formidabilă aveți astăzi! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de aur! Fie ca amintirile frumoase dobândite în acești ani să vă bucure mereu sufletul! Vă doresc să aveți parte de acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului! In sufletul meu veți rămâne mereu tineri si va admir cum ați păstrat această iubire timp de 50 de ani și va doresc cât mai mulți de acum încolo! La mulți ani, mama și tata !”, a scris Adrian Mutu pe pagina sa de Facebook la nunta de aur a părinților săi.

Cu nostalgie, Adrian Mutu a povestit înainte de această tragedie despre momentele de neuitat petrecute în copilărie alături de părinții săi, dar și despre mirosul al mâncărurilor tradiționale pregătite cu multă dragoste de cea care i-a dat viață.

”În primul rând aș aminti ceva ce a avut un impact puternic asupra mea, copil fiind. Prima pereche de ghete de fotbal primită de la tata de Crăciun, asta ar fi o amintire frumoasă. Pentru mine Crăciunul înseamnă familie. Cred că ajungând la o vârstă a maturității depline, apreciez mult mai mult aceste momente petrecute cu oamenii dragi”, a spus Adrian Mutu.

Citește și: Momente grele pentru Adrian Mutu în prag de Sărbători. Mama antrenorului s-a stins din viață

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru părinții săi. Ce le-a transmis Briliantul la nunta de aur

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru părinții săi. Ce le-a transmis Briliantul la nunta de aur

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Briliantul avea în plan să se întoarcă curând în România, pentru a fi acasă de sărbători, alături de mama și de tatăl sau, ființe pe care le prețuiește enorm. Chiar în luna noiembrie Spiridon și Rodica Mutu au împlinit 50 de ani de la căsătorie, prilej cu care fiul lor a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Întrebat ce și-ar mai dori de la anul următor, Briliantul a mărturisit că este mulțumit cu ceea ce are și nu își mai poate dori nimic mai mult.

”Îmi vine în minte mirosul preparatelor pe care le pregătea mama negreșit. Când mă gândesc la copilărie îmi e instant activat simțul olfactiv. Crăciunul îl voi petrece alături de familie în România. Sarmalele cu siguranța nu trebuie să lipsească de pe masă și o piftie ca la mama acasă. Sunt recunoscător pentru ceea ce am și ce trăiesc în momentul de față”, a spus în cele din urmă Adrian Mutu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si