Close sidebar
Close sidebar

Adriana Bahmuțeanu își caută dragostea! Ce ritualuri folosește pentru a-l întâlni pe Făt-Frumos

Adriana Bahmuţeanu s-a plictisit de singurătate şi vrea musai alături de ea un bărbat. Şi pentru că nu vrea să stea cu braţele în sâni, Adriana Bahmuţeanu face un ritual straniu pentru ca bărbaţii să vină la ea.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Frumoasa vedetă are un ritual ceva mai neobişnuit. Pe lângă busuiocul pe care l-a pus sub pernă în noaptea de Bobotează, Adriana Bahmuţeanu a mai făcut ceva.

A frământat o pâine, căreia i-a spus un descântec, totul pentru ca bărbatul visurilor ei să vină în viaţa sa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Şi facem Cruce şi spunem, Doamne, cum creşte pâinea, aşa să-mi crească şi norocul. Nu ştiu dacă mai e valabil în cazul meu, că nu mai sunt fată mare, sunt o doamnă, dar încercarea moartea n-are.

Contează puterea rugăciunii, să fie o dorinţă curată, o rugăciune curată. Au trecut patru ani şi mi-ajung şi viaţa mea merge înainte. Eu mă gândesc că viaţa mea e foarte fericită, iar când intri în starea asta de fericire lucrurile funcţionează şi se întâmplă'', a spus Adriana Bahmuţeanu la XNS.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI