Close sidebar
Close sidebar

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, se pregateste pentru ce e mai rau. Femeia si-a cumparat deja sicriu

Cea mai batrana mama din Romania, Adriana Iliescu se pregateste pentru ce e mai rau. Aceasta si-a cumparat deja loc de veci si sicriu.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Una dintre cele mai in varsta femei din Romania traieste la Galati. Ileana Trandafir e mai batrana decat Unirea

Adriana Iliescu, in varsta de 78 de ani este cea mai batrana mama din Romania. Ea a adus-o pe lume pe Eliza in 2005, cand avea 67 de ani.
Femeia s-a pregatit inca de pe acum pentru momentul cand nu va mai fi, cumparandu-si loc de veci si sicriu, scrie Romania Tv.
"Nu am multe doleante, decat aceasta...  sa am putere sa muncesc, sa o educ, sa-i cumpar rochie de mireasa", a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu, in varsta de 78 de ani este cea mai batrana mama din Romania. Ea a adus-o pe lume pe Eliza in 2005, cand avea 67 de ani. Femeia s-a pregatit inca de pe acum pentru momentul cand nu va mai fi, cumparandu-si loc de veci si sicriu, scrie Romania Tv.

"Nu am multe doleante, decat aceasta...  sa am putere sa muncesc, sa o educ, sa-i cumpar rochie de mireasa", a declarat Adriana Iliescu.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Cea mai batrana femeie din lume se pregateste de ziua de nastere: ”La 117 ani intentionez sa pozez în costum de baie, precum fotomodelele!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI