Close sidebar
Close sidebar

Adriana Pistol, anunț de ultimă oră: ”Din punct de vedere epidemiologic, mie mi se pare o măsură care ar trebui reluată”

Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol, că masca ar trebui purtată și în spațiile deschise.

Diana Bostan,

Masca ar putea deveni obligatorie

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol, consideră că obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate zonele, nu doar în spaţiile închise şi în cele aglomerate, este o măsură care ar trebui reluată. 

Mască ar trebui purtată și în spațiile deschise

“Din punct de vedere epidemiologic. mie mi se pare o măsură care ar trebui reluată”, a precizat Pistol, care a menţionat că poartă masca în toate zonele. 

Raed Arafat, a anunțat că oamenii nu trebuie să aştepte o decizie a autorităţilor în acest sens şi că pot purta masca peste tot pentru a se proteja.   

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că mai sunt disponibile doar 23 de paturi la ATI la nivel național și doar 2 în București

Încă nu a fost discutată propunerea de a reveni la obligativitatea purtării măștii

“Nu trebuie să se aştepte o decizie sau o obligativitate. Doamna doctor vă spune că este recomandat ca fiecare dintre noi să poarte mască oriunde este.

Dacă asta va înseamna în viitor să se traducă într-o hotărâre din nou sau ordinul ministrului, că era prin ordin dacă nu mă înşel, acest lucru se va decide. Dar recomandarea doamnei doctor este clară, este o recomandare ca oricine dintre noi să se protejeze, să poarte masca oriunde este cu alte persoane chiar dacă este şi în aer liber. Asta este venită din cauza faptului că această tulpină se transmite foarte uşor şi într-un interval mult mai scurt de contact decât tulpina anterioară”, a transmis şeful DSU.

Citeste si: O asistentă de 34 de ani, infectată cu COVID, a murit la o zi după ce fetița ei născută prematur a decedat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI