Adriana Kuch era o adolescentă, în vârstă de 14 ani, din New Jersey, SUA. Ea a decis să-și pună capăt zilelor după ce a fost agresată la școală. Câteva colege au lovit-o cu bestialitate, au filmat-o, apoi au urcat clipul în mediul online. Tânăra nu a mai suportat să fie batjocorită de colege așa că s-a sinucis.

Citește și: După aproape 30 de ani l-a prins pe ucigașul fiicei sale

Minora a cedat psihic după ce a fost agresată fizic de colegele sale. Incidentul în care tânăra era lovită și batjocorită a ajuns pe internet, fapt care a făcut-o pe minoră să se omoare. Fata a fost găsită moartă în locuința sa din Bayville pe 3 februarie, la câteva zile după ce pe internet s-a răspândit o filmare îngrozitoare în care se vedea cum era atacată de un grup de fete pe holurile liceului Central Regional High School.

Ce pedeapsă vor primi agresoarele

Cele patru colege care au agresat-o fizic și psihic pe colega lor au fost suspendate de la școală și sunt sub vizorul autorităților din SUA. Una dintre atacatoare este acuzată de agresiune gravă și ar putea fi judecată ca adult, altă fată este acuzată de hărțuire, iar celelalte două de conspirație pentru comiterea unei agresiuni agravate.

Procurorul de caz a declarat, potrivit DailyMail: „Fiecare minor și tutorele acestuia au primit o copie a plângerii și sunt eliberați până la viitoarele înfățișări în instanță”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Circului Park Tower din Capitală

Clipul viral, de 20 de secunde, a stârnit furie în mediul online. Se observă cum elevii o atacă pe adolescentă și o lovesc cu o sticlă de apă în timp ce aceasta se plimba cu prietenul ei. Trecătorii sunt văzuți, de asemenea, râzând de Adriana după ce a fost lovită cu pumnii, cu picioarele și trasă de păr, în timp ce zăcea pe podeaua holului școlii.

Conform legii din New Jersey, minorii acuzați de infracțiuni mai grave, cum ar fi agresiunea, pot fi judecați în instanța penală pentru adulți. Decizia de a acuza sau nu ca adult aparține procurorului. Pedeapsa pentru o condamnare pentru agresiune agravată în New Jersey este cuprinsă între 18 luni și 10 ani de închisoare. Acuzațiile de hărțuire și conspirație împotriva unui minor au mai puține șanse de a fi aduse în fața instanței penale.

Citește și: VIDEO- Un elev de 15 ani din Bacău a fost reținut după ce a amenințat un profesor cu cuțitul. De la ce a pornit totul

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Familia fetei este devastată de durere. Tatăl minorei a transmis pentru DailyMail că reprezentanții școlii au fost reticenți în a-i expulza pe bătăuși, deoarece s-ar fi temut de o pierdere de venituri. Familia copilei a transmis că înmormântarea adolescentei, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost anulată.

„Nu ne putem opri din plâns, este ultima dată când o voi mai vedea. Nu trebuia să se întâmple așa ceva am auzit-o de nenumărate ori copilul tău nu trebuie să plece înaintea ta”.

Citește și: Doliu în lumea muzicii! A murit Moonbin, membrul trupei de K-Pop ASTRO. Artistul avea doar 25 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si